Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Pinnbröd med ost

Soppa med jordärtskocka

Lasagne med kronärtskocka

Ricottaplättar med spenat

Chokladkolapaj

Naturbetesgryta

Cheddarkrans

Grönsaker med ärtdipp

Spenatomelett i ugn

Nudelsoppa med kyckling

Falafelbiffar med rödbeta

Bakad blomkål med kryddsmör

Jordgubbstårta

Äppeltacos

Ugnspannkaka

Köttbullar med sommarörter