Lövbiff med varm bönsallad

Det här är verkligen middag på en kvart, utan att ens överdriva det minsta lilla. Köttet går lika bra att grilla som att steka snabbt i en panna. Tänk på att pensla köttet med olja om det ska grillas, så att det inte fastnar på gallret.

4 portioner:

4 lövbiffar

1 rödlök

1/2 tsk rökt paprikapulver

2 msk olivolja

1 burk stora vita bönor (ca 410 g)

150 g sköljd babyspenat

200 g getost på rulle

smör till stekning

Det här är verkligen middag på en kvart, utan att ens överdriva det minsta lilla. Köttet går lika bra att grilla som att steka snabbt i en panna. Tänk på att pensla köttet med olja om det ska grillas, så att det inte fastnar på gallret.

Skala och skiva löken. Skölj bönorna och låt rinna av. Fräs löken mjuk i oljan. Tillsätt spenaten och vänd runt tills den mjuknat. Vänd ner bönor och getost i bitar. Låt bli varmt. Stek köttet på hög värme i smör i en panna i cirka 1 minut på vapå båda sidor. Krydda med rökt paprikapulver. Salta och peppra. Servera till salladen.

 

 

Tips!

Variera med stekt kycklingfilé.

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Naturbetesgryta

Caesarsallad med grillad kål

Spaghetti bolognese vego style

Chokladglassandwich med kolabottnar

Eton Mess apelsin

Apelsinsallad med passion

Rödbetsplättar med pestoklick

Grönsaksrisotto

Parmesanpanerad schnitzel

Jordgubbstårta

Linguine med kalvfrikadeller

Baguetter med ost och basilika

Lövbiff med varm bönsallad

Pasta med broccolipesto

Enkel rabarberpaj

Marinerad biff med béarnaisedressing