Kökskiosken har öppnat!

Vad gör man när allt sätts på ända av en pandemi? Man öppnar sitt fönster och startar en kiosk. Det är ju en tid vi alla kommer att minnas, och ska man vända det till något positivt så tycker jag att människor blir snällare. Inte en dag för sent ju. Att börja visa hänsyn i stort och smått. Jag bor i ett villaområde utanför Stockholm, och precis som på alla andra platser är det tyst och stilla nu, just som det behöver vara för att vi ska få bukt med coronasmittan.

I ett litet rum i vår källare har jag lager till webshoppen. Att öppna ett fönster och sätta sin IZettle på ON är ju inte så svårt. Tänkte inte att det skulle bli sååå roligt och trevligt, och att jag skulle få lära känna grannar som man knappt visste fanns. Någon kom med ägg från sina höns och en annan med en finfin scoby till kombucha. Underbart. TACK! Så ljuvligt att se alla sippa på lite varm äppelglögg med 2-meters avstånd och diskutera huruvida en stekgryta ska ha ett eller två handtag, ifall en kopp ska ha tunt eller tjockt gods och vad man använder en slicer eller spiralizer till.

Kiosken är fullproppad med smågodis för kökstokiga! Tänger, stekspadar, diskborstar, droppkorkar och allt annats om finns i webshoppen. Lite julblommor och annat står också och väntar på att bli omhändertagna. Söndag 20 december håller vi öppet igen mellan 13.00-17.00. Följ oss gärna på Instagram där det också står. Varmt välkomna!

2020-12-08