Spritz med granatäpple & apelsin

Till 1 glas:

3 cl granatäppeljuice

1 cl cointreau

6 cl Prosecco

1 hel stjärnanis

1 halv skiva apelsin

ev extra granatäppelkärnor,

frysta eller färska

ism gärna krossad

 

Häll granatäppeljuice och cointreau i cocktailglas. Toppa med prosecco. Lägg i en stjärnanis, apelsinskiva, rosmarinkvist. Toppa gärna med extra granatäpplekärnor. Servera med is.

 

Foto: Sanna Blåvarg

Snögnistrande kvistar:

Vispa upp en äggvita lätt med en gaffel. Pensla rosmarinkvistar med ett tunt lager äggvita och doppa dem sedan i vitt strösocker, så att de blir som gnistrande snö. Låt torka. Det går även bra att doppa kvistarna först i sockerlag och sedan i socker.

 

 

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Varma citrusoliver

Spritz med granatäpple & apelsin

Citronsnittar

Apelsinsallad

Apelsinsallad med fänkål

Blodapelsinsorbet

Citronlakrits cheesecake i glas

Bitterljuv citrussallad

Vallmofrökaka

Mandelkaka med citron

Apelsinkyckling

Apelsinsallad med passion

Mozzarella & blodapelsin

Apelsin i rödbetslag

Apelsinsaft

Citronpaj med Italiensk maräng