Rosépepparsill

Fördela sillen i små portionsburkar. Hur trevligt som helst att ta med på picknick.

Cirka 6 personer:

2 förp hela matjesfiléer (à 220 g)

2 tsk rosépeppar

finrivet skal av 1 citron

1 msk saft av citron

2 dl crème fraiche

2 msk majonnäs

1 tsk flytande honung

några stänk worchestersås

1 dl finskuren gräslök

en nypa salt

lite nymalen vitpeppar

Fördela sillen i små portionsburkar. Hur trevligt som helst att ta med på picknick.

Skär sillfiléerna i bitar. Mortla rosépeppar och citronskal grovt. Rör ihop kryddorna med citronsaft, crème fraiche, majonnäs, honung, worchestersås, 1 msk spad från matjessillen, gräslök, salt och peppar i enbunke. Vänd ner sillbitarna. Låt gärna dra någon timme.

Fler Härliga Recept

Oemotståndliga sötsalta nougatmandlar

Vit sparris med brynt kaprissmör

Fiskcurry

Deviled eggs

Pärlande julfrukt

Sojabönsröra

No bake cheesecake

Pavlovakrans

Chokladtårta med praliné

Apelsinsallad med fänkål

Citronsnittar

Sparrispaj med kronärtskocka

Späd sparrissallad med majovinägrette

Klar löksill med äpple

Små polkamaränger

Grillad lättgravad laxsida