Rosépepparsill

Fördela sillen i små portionsburkar. Hur trevligt som helst att ta med på picknick.

Cirka 6 personer:

2 förp hela matjesfiléer (à 220 g)

2 tsk rosépeppar

finrivet skal av 1 citron

1 msk saft av citron

2 dl crème fraiche

2 msk majonnäs

1 tsk flytande honung

några stänk worchestersås

1 dl finskuren gräslök

en nypa salt

lite nymalen vitpeppar

Fördela sillen i små portionsburkar. Hur trevligt som helst att ta med på picknick.

Skär sillfiléerna i bitar. Mortla rosépeppar och citronskal grovt. Rör ihop kryddorna med citronsaft, crème fraiche, majonnäs, honung, worchestersås, 1 msk spad från matjessillen, gräslök, salt och peppar i enbunke. Vänd ner sillbitarna. Låt gärna dra någon timme.

Fler Härliga Recept

Sojabönsröra

Köttbullar med sommarörter

Senapsslungad brysselkål

Grönkålsform

Crostinis med getost & sparris

No bake cheesecake

Halstrad pilgrimsmussla

Krämig äggsallad

Sjyssta rårakor

Fröknäcke

Rödkål med enbär och feta

Lingonpäron

Rosépepparsill

Rabarberflarn till många

Klassisk lammstek

Kokta ägg med romröra