Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Potatisbullar med rårörda lingon

Havrekakor med kardemumma

Grönsaksrisotto

Smart potatissallad

Torta di Nonna

Tomatgratäng med fetaost

Apelsinsallad med passion

Lövbiff med varm bönsallad

Eton Mess apelsin

Quinoabiffar med avokadokräm

Ägg i tomatsås

Grytbröd

Glutenfri smulpaj

Karamelläpplen

Rödbetsplättar med pestoklick

Spaghetti bolognese vego style