Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Varma citrusoliver

Auberginecurry

Grillbröd med löjromstopping

Morots- och ärtbollar

Nattjästa fröfrallor

Chokladkolapaj

Enkla fröfrallor

Sojabönsröra

Sjyssta rårakor

Exotisk champagnefrukt

Rotfruktssoppa

Ankbröst med tryffelsky

Apelsinkyckling

Tomatgryta med aubergine

Enkel rabarberpaj

Sparrisrisotto