Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Morots- och ärtbollar

Saffransglass med honungsrostade nötter

Bananbröd

No bake mangocheesecake

Grillad lättgravad laxsida

Viltstek & gratäng

Frasiga apelsinlängder med mandel

Falafelbiffar med rödbeta

Inlagda päron

One Pot ärtpasta

Påsktårta

Fyllda frallor

Bakad rotselleri

Muffinspannkakor

Morotsbröd

Sparrispizza med jordärtskocka