Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Sallad på burk

Apelsinsallad

Linguine med kalvfrikadeller

Svampburgare

Zucchinispaghetti

Pärlande julfrukt

Muffinspannkakor

Sparrispizza med jordärtskocka

Jordgubbstårta

Minsestrone

Inlagda päron

Pavlovakrans

Potatisbullar med rårörda lingon

Quinotto med späda skott

Kyld rabarber- och jordgubbssoppa

Grillad halloumisallad