Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Spenatomelett i ugn

Oemotståndliga sötsalta nougatmandlar

Fiskcurry

Grönsaksrisotto

Nudlar med viltskav

Klassisk lammstek

Äppelsmulpaj med lingon

Passionskaka med frosting

Smart potatissallad

Pasta med broccolipesto

Burritos med chipotle

Grillad halloumisallad

Spansk tortilla

Ramen

Variation på julgröt

Sjyssta rårakor