Baguetter med ost och basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

2 baguetter:

1/2 paket jäst

3 dl ljummet vatten

2 tsk salt

1 msk honung

5-6 dl vetemjöl special

2 dl riven, smakrik ost

2 krukor färsk basilika

Att tvinna baguetter blev en riktig fluga på 90-talet. Det var Anna Bergenström som började med det. Ett både smart och vackert sätt att göra underbara baguetter. Här är de fylla med ost och basilika, väldigt gott till en mild soppa. Uteslut smaksättning för rena baguetter.

Byt fyllning!

Fyll baguetterna med olika smaker beroende på vad de ska serveras till. Tapenade är fantastiskt gott, dill och färskost osv..

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Köttbullar med sommarörter

Pärlande julfrukt

Grytbröd

Lussebullar

Rödbetsplättar med pestoklick

Blåbärsglasstårta

Morotsbröd

Inlagda päron

Ricottaplättar med spenat

Potatis- och purjofritters

Fläskfilé med gräddig sky

Linguine med kalvfrikadeller

Oemotståndliga sötsalta nougatmandlar

Nudlar med viltskav

Potatisbullar med rårörda lingon

Fylld savoykål